Aпартмани

Ресторанот Домаќинска куќа поседува пет соби - апартмани кои се во стилот на традиционален Македонски амбиент.Собите се со сопствено WC и TV. Резервациите на собите се со или без доручек по желба.Доколку престојувате во Домаќинска куќа искористете ја можноста за посета на околината на Вевчани која обилува со природни убавини кои земаат здив, и ве тераат повторно да ја планирате следната посета на Вевчани.
Доколку престојувате во Вевчани на 13 и 14 Јануари вашито внимание ќе го привлече Вевчанскиот карневал кој ќе ви приреди незаборавно доживување.


ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ

од 13-01 ди 14-01 Јануари секоја година
се одржува Вевчанскиот карневал, на кој учество земаат многу млади луѓе со своите уникатни идеи и маски. Неговите корени се уште од времето на...

АПАРТМАНИI
Домаќинска куќа поседува и 5 апартмани

Наместени во стилот на изворната Македонска соба ви овозможуваат пријатен престој и акомодација во секое време...