Контакт адреса

Домаќинска Куќа
6335 Вевчани
МАКЕДОНИЈА
тел: +389 (46) 790 505, 798 435
моб: 070 366 855
e-mail: gliso_kompani@t-home.mk

Контакт форма

Ве молиме да го пополните овој формулар со исправни податоци се со цел за поефикасно да одговориме на вашите барања и потреби.


Контакт тел: e-mail
ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ

од 13-01 ди 14-01 Јануари секоја година
се одржува Вевчанскиот карневал, на кој учество земаат многу млади луѓе со своите уникатни идеи и маски. Неговите корени се уште од времето на...

АПАРТМАНИI
Домаќинска куќа поседува и 5 апартмани

Наместени во стилот на изворната Македонска соба ви овозможуваат пријатен престој и акомодација во секое време...